Contact

0113-311221

Onderhoud & Service

Regulier onderhoud

Door de relatief wisselende weersomstandigheden in ons land heeft uw woning regelmatig onderhoud nodig. Uw woning wordt in de koude maanden blootgesteld aan vorst, regen, wind, storm en soms zeer vochtige omstandigheden. Terwijl in de zomer uw woning onderhevig is aan steeds extremere temperaturen. Houterman heeft ervaren vaklieden die uw woning tot in de puntjes onderhouden.

 

Service

Afgewaaide dakpannnen, gebroken ruiten, losgeslagen dakgoten, een tijdelijke noodoplossing? Houterman staat waar mogelijk voor uw klaar.

 

Preventief onderhoud

Naast directe service als gevolg van schade door weersomstandigheden, is het ook aan te raden uw woning met regelmaat preventief te inspecteren. Ziet u natte of vochtige plekken? Scheuren in uw gevel? Soms kan tijdig handelen, erger voorkomen.

 

Duurzaam wonen

Ook adviseren wij u graag inzake duurzaam wonen. Dakisolatie? Vloerisolatie? Gevelisolatie? Vraag altijd eerst advies aan uw aannemer. Alleen een ervaren aannemer kent de consequenties van aanpassingen aan uw woningen.

 

Al dit onderhoud kunnen wij ook voor u uitvoeren. Complex of eenvoudig? Het is ons om het even, wij helpen u graag, vakkundig en snel.

Servicenummer

0113

311221

 

Contact

 

Aannemingsbedrijf Houterman B.V.

Spoorstraat 30

4431 NK ‘s-Gravenpolder

Telefoon 0113 311221

E-mail info@houterman.nl

 

Diensten

 

Nieuwbouw

Verbouw

Onderhoud

 

© Aannemingsbedrijf Houterman | Sitemap | Disclaimer | Voorwaarden | Van der Meer Reclameatelier